tirsdag 12. februar 2008

Mints anyone?



København 09.02.2008.
Egentlig er mye av det
Henrik Vibskov lager-way to sært-og crazy-berlinkult for en som elsker Miu Miu-men-det finnes unntak.

Etter å ha sett showet hans i København-må jeg si at jeg ikke ville gått med alt-men er imponert over helheten-konseptet og "the take on" fashion som han viser her. Inspirerende! Kjæreste med tidligere nevnte Stine Goya, ble det fortalt meg, og jeg som knapt hadde hørt om ham før. Men dette showet var det siste moteuken hadde å by på-og gå glipp av dette showet-ville vært pinlig. Så til tross for at det skulle været i en gammel fabrikk ved inngangen til Christiania-utenfor bykartet vi hadde med oss-måtte vi dra dit.
Inne ble vi møtt med alienaktig mintfargete shots-kaker og personale i sykhusaktige mintfargete uniformer til "The Mint Institute" og space musikk. Hele catwalken var dekket av oppblåsbare mintfargete tykke "tuster", både i taket og langs gulvet-og plass til mange fashionable folk-på benker og på tribunene langs catwalken. Man ser best når man sitter fremst-og man blir freidig etter en helg i felten.

Let the show begin! Mintgrønne lugger-orkester-og en steppende liten mann, her kunne alt skje. Litt mindre mønster, og ikke like crazy som våren-men med referanser til skog og lek med det tradisjonelle, som canada- og skotskinspirerte ruter. Litt crazy mønster, men i mer rolige farger, perfekt for høsten. Nydelige snitt på kjoler og skjørt-spennende former på jakker og skjorter. Her var det mye interessant-og jeanskjolen og et par av de kåpene- LOVES!

www.henrikvibskov.com

Ingen kommentarer: